Enschede

AUDIO l Heropening voetbalkantine V.V. Victoria ‘28

Vanaf 1 juli mogen de voetbalkantines hun deuren weer openen. Natuurlijk blijven de basisregels van het RIVM wel van kracht.

462523 963887
Vanaf 1 juli mogen ook de voetbalkantines hun deuren weer openen. Natuurlijk blijven de basisregels van het RIVM wel van kracht.

Sharine te Sligte l 1Twente

âWe zijn heel blij dat we weer open mogen, en hebben ons goed voorbereidâ, vertelt voorzitter Gerard Tenniglo in 1Twente Vandaag. Zo komt er in de kantine onder andere een looprichting en je mag niet bij de bar zitten. De voetbalvereniging verwijst ook naar de basisregels van het RIVM in de kantine.

Tenniglo geeft verder aan dat de versoepelingen goed te pas komen. De inkomsten die Victoria â28 krijgt van de voetbalkantine is ongeveer 30 procent.

Overdekt terrasDaarnaast heeft V.V. Victoria â28 een half overdekt terras, waarvan de spelers ook gebruik kunnen maken. Als club leggen ze de verantwoordelijkheid wel bij de leden, geeft de voorzitter aan. Leden kunnen gewoon nog hun pilsje drinken alleen: âDe derde helft moeten we niet te lang makenâ, aldus Tenniglo.

Hieronder vind je het hele gesprek met Gerard Tenniglo in 1Twente Vandaag.
foto: Emiel Muijderman
Bericht naar de studio

Dit bericht gaat naar onze radiostudio. Tip voor de redactie? Mail naar redactie@1twente.nl.