Hengelo

Online Slingerplein alternatief voor fysieke Slingerbeurs

De Slingerbeurs moest vorig jaar maart op het laatste moment worden afgeblazen vanwege corona. Dit jaar gaat de beurs hoe dan ook door, maar het wordt geen fysieke beurs waar vragers en aanbieders elkaar kunnen vinden voor het maken van matches. Er komt een online alternatief op 12 maart: Het Slingerplein.

100164 Slingerbeurs Frank
Dit jaar gaat de beurs hoe dan ook door, maar het wordt geen fysieke beurs waar vragers en aanbieders elkaar kunnen vinden voor het maken van matches. © Stichting De Slinger

Het Slingerplein

Omdat bijeenkomsten voor grote groepen inmiddels al een jaar onmogelijk zijn, is het Slingerplein bedacht. "In de afgelopen periode ontdekten we dat er online veel mogelijk is. Dit zullen we in de toekomst zeker blijven doen. We bekijken per keer wat meer voordelen biedt: elkaar online ontmoeten of fysiek."

Tijdens het evenement op 12 maart staat het matchen centraal en wil Stichting De Slinger zich ook richten op een netwerk- en kennisprogramma, met bijvoorbeeld een webinar, uitreiking van de Slingerjaarprijs en het starten en/of vieren van succesvolle matches.

icon_main_quote_red_glyph

"We gaan matchen en verbinden in een nieuwe digitale vorm"

Stichting De Slinger Hengelo

Coronaproof matchen

"We gaan matchen en verbinden in een nieuwe digitale vorm, als onderdeel van het Slingerplein", laat de organisatie weten. "Geen deelnemers op locatie, maar iedereen kan vanuit huis of werk meekijken en meedoen. Op deze manier kunnen maatschappelijke organisaties en ondernemers uit Hengelo “coronaproof” met elkaar in contact komen om vraag en aanbod uit te wisselen."

Aanmelden voor de Slingerbeurs kan via deslingerhengelo.nl


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.