Enschede

Steekincident in Helmerhoek, man (40) opgepakt

De politie kon zondagavond laat nog geen details geven over een steekpartij aan de Blankenborghoek in Enschede waarbij een 39-jarige vrouw gewond is geraakt en waarvan een 40-jarige man wordt verdacht.

461372 243708 image 4898702 1
Redactie

De verdachte sloeg zondagavond na de steekpartij op de vlucht, maar werd later in de nacht aangehouden. âs Avonds laat werd nog steeds onderzoek gedaan aan de Blankenborghoek, waar een deel van de straat was afgezet. De politie heeft inmiddels een PD-unit bij de woning geplaatst. De verwachting is dat het onderzoek nog even gaat duren.

Ziekenhuis
De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie wilde niets kwijt over het incident, dat zich zondagavond rond 21 uur afspeelde. De politie liet een uur na het incident een opsporingsbericht uitgaan.

Volgens een zus en een vriend van het slachtoffer woonden de man en de vrouw âdeelsâ samen in een woning aan de Blankenborghoek. De twee hadden een relatie. âMaar die is nu voorbijâ, zeiden de twee, die anoniem willen blijven en verder niet verder op het incident en de toedracht in wensten te gaan.
Bericht naar de studio

Dit bericht gaat naar onze radiostudio. Tip voor de redactie? Mail naar redactie@1twente.nl.