Hengelo
Cultuur

Schouwburg Hengelo zoekt groepen voor project Introdans

Zit dansen IN je bloed en ben je IN voor een bijzondere dansvoorstellINg? Meld je dan met je dansgroep aan voor het dansproject INtrodans INjectie IN Hengelo. De organisatie is IN handen van dansgezelschap Introdans en Schouwburg Hengelo. Genoeg geÏNd nu. Hoe zit het precies?

Rushes Introdans Hans Gerritsen 5
Introdans gaat aan de slag met dansgroepen van uiteenlopende stijlen © Hans Gerritsen

Diverse stijlen

Voor het project wordt gezocht naar vier amateurdansgroepen uit diverse dansstijlen, zoals moderne dans, ballet, volksdans, acrobatiek en urban. Dansers van alle niveaus en leeftijden kunnen meedoen. Tijdens het project maken de groepen kennis met Introdans en werken, samen met een docent van Introdans, aan een eigen choreografie. Het resultaat wordt, als corona het toelaat, gepresenteerd tijdens een festivaldag in Schouwburg Hengelo op 16 mei. Het project start op 26 februari en dansgroepen kunnen zich tot en met 29 januari aanmelden.

LENTERITUEEL Introdans Oostpool 4
Voor het project wordt gezocht naar vier amateurdansgroepen uit diverse dansstijlen, zoals moderne dans, ballet, volksdans, acrobatiek en urban. © Hans Gerritsen

Deelnemen

Er kunnen vier dansgroepen uit Twente, met maximaal 15 deelnemers per groep, meedoen aan het project. Deelname is gratis. Wel wordt verwacht dat de deelnemers op alle data beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met de stadsprogrammeur van de schouwburg mw. L. Koezen-Zandbergen, via 074-2556770 of l.koezen@schouwburghengelo.nl.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.