Enschede

Zeven virtuele voorstellingen van Wilminktheater tot 10 januari verlengd

De kerstvoorstellingen van Wilminktheater en Muziekcentrum zijn langer online te zien. De zeven voorstellingen zijn nog te zien tot en met 10 januari. De V-tickets zijn in prijs verlaagd en kosten nu 15 euro.

Clip image001
Met het V-ticket is onder andere een documentaire over Scrooge te zien © Wilminktheater

Theater en muziek

Door de coronamaatregelen gingen de geplande kerstvoorstellingen in de theater- en muziekzaal niet door. Daarom werden zeven voorstellingen/concerten opgenomen en online gezet.

Het gaat om The Christmas Night 2019, Santa’s Revue vanuit De Kleine Willem, Bach door het Himmelsburg Ensemble, de documentaire over Scrooge met scènebeelden uit de nieuwe musical, de Kerstmusical Oliver, dé kersthit Diner Veur Ene met Laus Steenbeeke en het intieme Kerst komt altijd concert met Phion en de Nederlandse Reisopera.

Gratis voor zorginstanties

Afgelopen kerstdagen kregen al het personeel en patiënten van MST Twente, GGD Twente en het Roessingh de online- voorstellingen gratis aangeboden. kunnen kijken.

Met het kopen van het V-Ticket steunen mensen de Codarts-studenten die op dit moment stagelopen en de huisartiesten van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede die in deze periode niet kunnen optreden.

Online

Het V-Ticket is een online ticket, waarbij na de bestelling mensen een bevestiging ontvangen met daarin een link naar de stream. Het is mogelijk om deze stream via de computer, laptop, tablet, smart tv of telefoon te bekijken.

Voor meer informatie www.wilminktheater.nl/kerst


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.