Verkeer
Stuur appje
Zoek

Enschedese Isabel (10) wint Willem Wilmink Junior Award 2024 met haar lied ‘Ik doe m’n best’

Isabel Merbis wint de Willem Wilmink Junior Award 2024
Beeld: Wilminktheater

De eerste winnaar van de Willem Wilmink Junior Award is bekend. De Enschedese Isabel Merbis wist met haar nummer ‘Ik doe m’n best’ de jury te overtuigen en mag deze op 5 mei voor het eerst voordragen tijdens het RUMOER festival.

Voorafgaand aan de bekendmaking werd de 10-jarige Isabel thuis verrast met een oorkonde. De officiële uitreiking zal plaatsvinden op zondag 5 mei in het Muziekcentrum in Enschede.

Ik doe m'n best

“Isabel Merbis, met haar nummer 'Ik doe m'n best', heeft weten te imponeren met haar creativiteit”, laat een woordvoerder van het Wilminktheater weten. Haar lied zal niet alleen worden opgenomen in een professionele studio, maar wordt ook live gezongen tijdens het vrijheidsconcert. “Een prachtige beloning voor haar buitengewone talent en inzet.”

Willem Wilmink Junior Award

De Willem Wilmink Junior Award is een initiatief dat jonge kinderen aanmoedigt om hun creativiteit te uiten door middel van muziek. Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud werden uitgenodigd om liedjes in te zenden, variërend van volledige composities tot alleen tekst. Deze prijs biedt kinderen de kans om serieus bezig te zijn met muziek en hun talenten te ontwikkelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.