Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Wie graag actief is, ook 65-plusser, is welkom op de Vrijwilligersfair in het Wierdens gemeentehuis

Gemeentehuis Wierden
Beeld: Léon de Man

“Als je het leuk vindt om actief te zijn, zeker ook na je 65e, ben je van harte uitgenodigd om langs te komen op de Vrijwilligersfair”, zegt Dianne van Egmond van stichting De Welle in het radioprogramma Twente wordt Wakker

Audiofragment
Vrijwilligersfair op 15 februari in gemeentehuis Wierden | Dianne van Egmond
Om inspiratie op te doen, maar ook om te laten zien welke soorten vrijwilligerswerk er zijn, organiseert De Welle op donderdag 15 februari 2024 van 16.00 tot 19.00 uur een Vrijwilligersfair in het gemeentehuis in Wierden.

Twintig organisaties zijn vanmiddag en vanavond, donderdag 15 februari, in het gemeentehuis in Wierden aanwezig, om vrijwilligers kennis te laten maken met hun vereniging of club.

Kennis maken

De stands zijn te vinden in de hal van het gemeentehuis en in de Burgerzaal. Vrijwilligers van die organisaties gaan graag het gesprek aan met de bezoekers. “Er wordt informatie gegeven en mensen worden uitgenodigd om eens een keer langs te komen, kennis te maken en wellicht om een samenwerkingsverband aan te gaan.”

Inspiratie

Stichting De Welle organiseerde deze fair, om aan belangstellenden te laten zien welke soorten vrijwilligerswerk er zijn, en ook voor hen om inspiratie op te doen.

Interesses

De vrijwilligers van WierdenDoet! (onderdeel van De Welle) zijn er ook. Als spin in het maatschappelijke web kunnen zij samen met bezoekers kijken bij welk vrijwilligerswerk het beste past bij hun kwaliteiten en interesses. Geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen.

Gemeentehuis

De Vrijwilligersfair wordt donderdag 15 februari gehouden van 16.00 tot 19.00 uur, in het gemeentehuis aan de Pouliestraat in Wierden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.