Enschede
Video

Kerstshow Intratuin Enschede weer geopend: goud, hout en panterprint zijn trends

Glitter, levensgrote kerstmannen, rendieren die Jingle Bells zingen en overal waar je kijkt hangen kerstballen. De grote kerstshow bij de Intratuin is sinds deze week klaar en dat terwijl de herfst-en Halloweenartikelen nog steeds in volle glorie in de winkel liggen.

Medewerker Vinnce Ponet is trots op de kerstshow. "Dit jaar hebben we de kerstshow verspreid over de hele winkel in verband met corona", vertelt zij terwijl ze door de winkel loopt en de klassieke kerstnummers uit de speakers dreunen. "De paden zijn breder. Misschien iets minder knus, maar we hebben er nu voor gekozen om de decoratie die vaak op de grond staat nu verder naar boven te verplaatsen." Zij wijst naar een zingende eland bovenop een tafel.

Trends

Wie verder loopt, ziet dat de klassiekers elk jaar weer in de schappen staan. "De kleuren rood, groen en blauw komen elk jaar terug. Net als de kerstmannen, notenkrakers en sneeuwpoppen", aldus Ponet. "Maar de grootste trend die er dit jaar is, is de panterprint. En op trendgebied zien we heel veel goud, hout, kleur en art nouveau-stijlen."


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.