Verkeer
Stuur appje
Zoek

Fietsers gewond bij aanrijdingen in Hengelo en Borne

20240127 aanrijding weusthagstraat fietser audio newsunited dennis bakker
Een zwaarbeschadigde fiets na een aanrijding op de Weusthagstraat in Hengelo zaterdagochtend
Beeld: News United / Dennis Bakker

In zowel Hengelo als Borne heeft op zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto. In Borne raakte een vrouw bij een botsing gewond aan haar hoofd. In Hengelo liep een fietser na een aanrijding met een auto onbekend letsel op. Beiden fietsers raakten zodanig gewond dat zij door een ambulance naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

Weusthagstraat in Hengelo

De hulpdiensten kregen vanochtend omstreeks half tien een melding van een aanrijding op de Weusthagstraat in Hengelo. Ter plaatse bleek er een fietser in botsing te zijn gekomen met een auto. Dit gebeurde nabij de fietsersoversteekplaats. Een man is bij de aanrijding gewond geraakt en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets liep aanzienlijke schade op. Op de oversteekplaats vinden vaker aanrijdingen plaats.

Aanrijding op Stationsstraat in Borne

Op zaterdagmorgen vond er ook een aanrijding plaats op de kruising van de Stationsstraat met de Dunantstraat tussen een auto en een fietsster. Omstanders schoten de vrouw direct te hulp totdat de hulpdiensten arriveerden. Zij raakte bij de aanrijding gewond aan haar hoofd. Ook de vrouw in Borne is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

20240127 aanrijding borne fietser stationsstraat newsunited dennis bakker
Op de kruising van de Stationsstraat met de Dunantstraat in Borne is zaterdagochtend een fietsster aangereden.
Beeld: News United / Dennis Bakker
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.