Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Uitverkochte zaal voor première van Ootmarsums toneelstuk: ‘Aambeien met slagroom’

Toneelvereniging Ootmarsum
Beeld: Toneelvereniging Ootmarsum

Toneelvereniging Ootmarsum komt met een nieuw toneelstuk voor het grote publiek met als titel ‘Aambeien met slagroom’. De komedie gaat over een uitvinder die uiteindelijk in de schulden raakt. Hoe dit toneelstuk eindigt met aambeien en slagroom laat Michiel Geurtse in de ochtendshow van Twente FM nog niet weten: “Daarvoor zullen de mensen zelf moeten kijken.” De première vindt vrijdag 12 januari plaats in ‘Ons Gebouw’ in Ootmarsum.

Dat de titel van het stuk veel aandacht trekt wordt bevestigd door de landelijke radio. “We zijn met dit stuk zelfs al op de landelijke radio geweest”, vertelt Geurtse. “Ik kwam eigenlijk in de uitzending voor een spelletje, maar mocht hier ook wat over vertellen, dat was wel hilarisch.”

Lachen, gieren, brullen

Toneelvereniging Ootmarsum is zelf niet de schrijver van het stuk. “Via de Toneelcentrale hebben we stukken opgevraagd die passen bij ons aantal spelers en genre”, legt Geurtse uit. Uit een vijftal stukken koos de toneelvereniging het stuk ‘Aambeien met slagroom’.

“Het wordt lachen, gieren en brullen”

“De première van het stuk is al uitverkocht”, zegt Geurtse. Hij vertelt dat het stuk aan de gewaagde kant is, maar zeker de moeite waard is om te komen kijken. “Het wordt echt lachen, gieren en brullen.”

Ouderwetse prijzen

De kosten voor het toneelstuk bedragen 10 euro, kinderen tot en met zestien jaar oud betalen 7,50 euro. “Wij hebben nog ouderwetse prijzen, omdat we de mensen ook een ouderwets leuke avond willen bezorgen”, vertelt Geurtse in de ochtendshow. “We hopen dat de mensen een stukje warmer weer naar buiten lopen door het lachen en gewoon genoten hebben.”

icon_main_info_white_glyph

Entree en tijden

Kaarten voor het toneelstuk zijn te verkrijgen bij de Welkoop in Ootmarsum, of online te bestellen via [email protected].

Het toneelstuk is in Ons Gebouw in Ootmarsum te bewonderen op:

  • Vrijdag 19 januari 20.00 uur

  • Zaterdag 20 januari 20.00 uur

  • Zondag 21 januari 14.30 uur


Ganzenmarkt 26, 7631 EM Ootmarsum

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.