Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Gemeente Hengelo nodigt inwoners uit voor nieuwjaarsreceptie op 11 januari

Stadhuis gemeente hengelo foto emile urban
De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hengelo wordt donderdag 11 januari gehouden in de hal van het stadhuis van 17:00 - 19:00 uur.
Beeld: 1Twente

Burgemeester Sander Schelberg nodigt de inwoners van Hengelo weer uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Deze wordt gehouden op donderdag 11 januari in de hal van het stadhuis van 17:00 - 19:00 uur.

Tijdens een informele bijeenkomst in het stadhuis blikt Schelberg samen met de inwoners terug naar het jaar 2023 en kijkt hij vooruit naar het nieuwe jaar: "2023 was een jaar met hoogte- en dieptepunten. Het is tijd om het jaar af te sluiten en vooruit te kijken naar 2024. Namens het gemeentebestuur nodig ik u van harte uit om dat samen met ons te doen."

Hengelose talenten

Traditioneel worden ook een aantal Hengelose talenten in het zonnetje gezet. "Laten we de bijzondere momenten vieren, en de mensen in het zonnetje zetten die het afgelopen jaar extra glans gaven. Maar vooral genieten van elkaars gezelschap! U bent van harte welkom." Naast de burgemeester zijn ook de wethouders en gemeenteraadsleden aanwezig.

De nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Hengelo wordt gehouden op donderdag 11 januari in de hal van het stadhuis van 17:00 - 19:00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

210706 Sander Schelberg NIEUW Ernst Bergboer
Lees ook
Sander Schelberg: 'Maak van Hengelo een fijnere stad door in verbinding te blijven met elkaar'
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.