Verkeer
Stuur appje
Zoek

Weekendtips Hengelo: kerstconcerten Animato, Muz' en Scène en Shantykoor De Bornse Maten

231204_animato
Zaterdag 16 december verzorgen Accordeonvereniging Animato en het Beltrums Mannenkoor een sfeervol kerstconcert.
Beeld: Animato Hengelo

De decembermaand is weer volop bezig. Overal zijn de kerstbomen opgetuigd en overal klinkt kerstmuziek. In Hengelo begrijpen ze dat maar al te goed, want er zijn dit weekend genoeg activiteiten om je alvast klaar te stomen voor de gezelligste tijd van het jaar.

Animato en Beltrums mannenkoor in Waterstaatskerk

Zaterdag 16 december verzorgen de Hengelose Accordeonvereniging Animato en het Beltrums Mannenkoor een kerstconcert. De twee muziekverenigingen brengen zowel afzonderlijk als gezamenlijk een gevarieerd programma ten gehore. Het concert vindt plaats in de Waterstaatskerk aan de Deldenerstraat 18 te Hengelo en begint om 20.00 uur.

Shantykoor De Bornse Maten

Op zaterdag kun je genieten van het Twents Shantykoor De Bornse Maten, dat bestaat uit mannen en vrouwen uit de hele regio . Vanaf 14.00 uur maken ze er een feest van met fijne kerstliedjes en lekkere meezingers uit vervlogen tijden. Stilzitten wordt lastig. Entreekaartjes kosten 2 euro incl. koffie. O ja, het is het Kulturhus Hasselo.

Muz' en Scène Hengelo

Op zondag 17 december klinkt er kerstmuziek in de Remonstrantse kerk aan de Woltersweg 11. De kerstconcerten van Muz’ en Scène zijn niet meer weg te denken uit Hengelo. De Hengelose zanggroep zingt en speelt al bijna 20 jaar vrolijke, intieme, traditionele en moderne internationale kerstliederen.

Zondag 18 december is de jaarlijkse Volkskerstzang Hengelo in de Stadhuishal. Deze gratis voorstelling (300 plekken) is geheel uitverkocht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.