Verkeer
Stuur appje
Zoek

Almelose vrijwilligers in het zonnetje gezet met digitale adventskalender

Elena mozhvilo hl Hm SF Zr A Tc unsplash
Beeld: Unsplash

December is begonnen, de kerstdagen komen er weer aan. De kerstboom kan opgezet worden en de eerste vakjes van verschillende adventskalenders kunnen worden opengemaakt. Daar waar de één een kalender met elke dag een ander chocolaatje heeft, krijgen Almelose vrijwilligers vanaf 7 december een digitale adventskalender in de mail.

Almelovoorelkaar

Dat de digitale adventskalender ‘pas’ op 7 december van start gaat, is niet per toeval. 7 december is namelijk de Dag van de Vrijwilliger. Om alle vrijwilligers, goed-doeners en impactmakers in de gemeente Almelo te bedanken voor hun inzet, deelt vrijwilligersplatform Almelovoorelkaar aan deze mensen de kalender uit. Het platform is onderdeel van welzijnsorganisatie Avedan. “We vinden het geweldig dat er afgelopen jaar zoveel inwoners het verschil maakten”, vertelt Annemarie Degger van Almelovoorelkaar. “Voor al die glimlachjes, kopjes koffie, gesproken woorden, gegeven knuffels, wijze raad en uurtjes inzet willen we een geluksmomentje teruggeven."

Cadeautjes

De kalender bevat 17 cadeautjes, een voor elke dag tussen 7 december en de feestdagen. De cadeautjes zijn verschillend. Het kunnen boeken zijn maar ook dagjes uit en kortingscodes. De cadeautjes worden gesponsord door het bedrijfsleven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.