Verkeer
Stuur appje
Zoek

Automobilisten in Almelo opgelet: er wordt op meerdere plekken aan de weg gewerkt

Unsplash wegwerkzaamheden
Beeld: Unsplash

Automobilisten die zich met de auto door Almelo moeten begeven, hebben kans op omrijden. Er wordt op meerdere plekken aan de weg gewerkt. Op maandag 6 november zijn de wegwerkzaamheden begonnen aan de Almeloseweg. Vanaf 14 november gaat er ook aan een deel van de Broekerheide gewerkt worden.

Almeloseweg

De wegwerkzaamheden aan de Almeloseweg duren meer dan een maand, namelijk tot en met vrijdag 15 december. De bestaande verharding van de Almeloseweg wordt verwijderd en voorzien van nieuwe lagen asfalt. Daarnaast wordt de rotonde ter hoogte van de Ooster-/Westermaatsweg volledig vervangen. Automobilisten van en naar Vriezenveen wordt geadviseerd zoveel mogelijk via de Van Rechteren Limpurgsingel en Oosterweiland te rijden. Fietsers, aanwonenden en bedrijven ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. De weg blijft voor hen toegankelijk.

icon_main_info_white_glyph

De werkzaamheden vinden plaats in drie fases

Fase 1

Rotonde: maandag 6 november tot en met vrijdag 24 november

Fase 2

Aadijk – Rotonde: maandag 6 november tot en met vrijdag 15 december

Fase 3

Rotonde – gemeente Twenterand: maandag 6 november tot en vrijdag 8 december

Lees verder onder de afbeelding.


Werkzaamheden almeloseweg
Beeld: Gemeente Almelo

Broekerheide

Van 14 november tot en met 17 november wordt er een gedeelte van de Broekerheide opnieuw geasfalteerd. Dit betekent voor aanwonenden dat zij in deze vier dagen via een andere route naar huis moeten rijden of fietsen. Aanwonenden ontvangen voorafgaand van de werkzaamheden een brief met alle informatie. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met de gemeente.

Wegwerkzaamheden broekerheide
Beeld: Gemeente Almelo
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.