Hengelo

Repair Café was één keer open, maar gaat nu al weer dicht

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat het in september weer heropende Repair Café Hengelo nu al weer dicht. Op zaterdag 17 oktober zijn er geen mensen welkom in de Tempel in de Kasbah. Maar dat betekent niet dat er niet gerepareerd wordt: mensen kunnen hun spullen aanbieden via een website en laten ophalen.

436637 repaircafe
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat het in september weer heropende Repair Café Hengelo nu al weer dicht. © 1Twente

Na het opsturen van het invulformulier zal een reparateur het te repareren product afhalen en bij hem thuis proberen te herstellen. De reparateur neemt contact op met de klanten over het brengen en ophalen. Indien er onderdelen gekocht moeten worden, neemt de reparateur vooraf contact op.

Op woensdagen 14 en 21 oktober is er wel een Repair Café van 13.00 tot 17.00 uur op het Twentse Circulaire Festival in het Storkpaviljoen aan het Esrein 11 in Hengelo. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is aanmelding hiervoor verplicht via: info@loos.fm

Info: www.repaircafehengelo.nl

Begin september maakten wij onderstaande video voorafgaande aan de heropening van het Repair Café Hengelo.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.