Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Tubbergse leerlingen maken kennis met ruim honderd bedrijven uit de gemeente

Kruidentuin Talent Event Tubbergen
Beeld: Talent Event Tubbergen

In Tubbergen vindt er een Talent Event plaats voor leerlingen van basisonderwijs, middelbaar onderwijs en bedrijven uit de gemeente. Dit evenement is georganiseerd zodat leerlingen kunnen kennismaken met de bedrijven en hun werkzaamheden. Naast deze leerlingen is het evenement toegankelijk voor jong en oud.

De bedrijven geven workshops en er zijn inspiratiemomenten. Talent Event is georganiseerd zodat leerlingen kunnen oriënteren welk beroep eventueel bij hen past. “Ik hoop dat leerlingen na het bezoek aan het Talent Event een beter beeld hebben gekregen over wat voor soort bedrijven er in de gemeente Tubbergen zijn gevestigd en wat ze daar later kunnen doen”, zegt Marleen Peddemors, stagecoördinator en docent bij Canisius Tubbergen.

Passie

De stagecoördinator hoopt dat leerlingen erachter komen waar hun passie ligt. Ruim 500 leerlingen van het basisonderwijs en 400 uit het voorgezet onderwijs krijgen vrijdag 13 oktober de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven uit de gemeente Tubbergen. Het evenement vindt plaat op het Canisius Tubbergen en is tussen 14.30 en 17.30 uur toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Talent Event Tubbergen
Beeld: Talent Event Tubbergen
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.