Borne

Met bus of trein? OV-ambassadeur helpt je op weg!

Voor mensen die soms moeite hebben met het reizen met het OV of die het zelden of nooit doen, omdat ze denken dat het ingewikkeld is, verzorgen zogeheten ‘OV-ambassadeurs’ donderdag 15 oktober een inloopspreekuur in Kulturhus de Bijenkorf in Borne.

Foto OV inloopspreekuur 1
Voor mensen die soms moeite hebben met het reizen met het OV verzorgen zogeheten ‘OV-ambassadeurs’ een inloopspreekuur in Borne. © Ervaar het OV

Ervaringsdeskundigen

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De besturen van de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland vinden het belangrijk dat iedereen veilig en gemakkelijk kan reizen met het openbaar vervoer. Daarom geven vrijwilligers die zelf ook op leeftijd zijn uitleg over reizen met trein en bus.

Van OV-chipkaart tot coronamaatregelen

Deze OV-ambassadeurs kunnen alles vertellen over hoe je een OV-chipkaart aanvraagt, hoe de 40% korting voor samen reizen werkt en hoe het zit met de coronamaatregelen in het OV.

Mensen kunnen ook contact opnemen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur via 038-3037010.

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

icon_main_info_white_glyph

Waar en wanneer

Wanneer: donderdag 15 oktober

Waar: Kulturhus de Bijenkorf

Adres: Marktstraat 23, Borne

Hoe laat: 14.00-15.30 uur


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel (053) 432 75 27.