Hengelo
Cultuur

Cultuurpodium Houtmaat sluit seizoen af met band V-Street

Cultuurpodium Houtmaat is er ondanks de coronacrisis in geslaagd vanaf begin mei elke zondagmiddag op de prachtige buitenplaats aan de Houtmaatweg 9 een optreden te verzorgen van diverse bands en artiesten. Hiermee kon de organisatie van dit cultuurevenement als één van de weinige podia in Oost Nederland een nagenoeg compleet cultuurprogramma bieden. Zondag 27 september sluit de band V-Street het zomerprogramma af. Trio Sad Songs verzorgt het voorprogramma.

18c258db 2b2e 436a bd86 f08433df9492 thumb840
V-Street is een zeskoppige band met leden uit de wijde regio, die gevarieerde covers speelt uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. © V-Street

V-Street is een zeskoppige band met leden uit de wijde regio, die gevarieerde covers speelt uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Denk aan nummers van Pink Floyd, Coldplay, R.E.M, The Eagles, U2, Bryan Adams, Tina Turner, Fleetwood Mac en The Scene. De band, opgericht in 2005 en inmiddels toe aan de vierde samenstelling, bestaat uit ervaren amateurs en oud-professionals.

Sad Songs

Op deze laatste middag van het seizoen is tevens het trio Sad Songs te horen met een mix van blues, alternative country en folk.

Het optreden begint om 14.30 uur.

Info: cultuurpodiumhoutmaat.nl


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.