Verkeer
Stuur appje
Zoek

ING sponsort 625 amateurvoetbalclubs waaronder PH Almelo

Schermafbeelding 2023 08 26 om 09 37 23
Beeld: ING / PH Almelo

De bank ING gaat 625 amateurvoetbalclubs door heel Nederland sponsoren. Voetbalclub PH Almelo is een van deze voetbalclubs. Op 1 augustus is het sponsorcontract ingegaan en wordt de Almelose voetbalclub drie jaar lang gesponsord door de bank.

Motiverende sportomgeving

Jeroen Looms, voorzitter van PH Almelo, laat weten erg blij en trots te zijn met de samenwerking tussen de Almelose voetbalclub en ING. “Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij voor iedereen van jong tot oud, ongeacht inkomen, sport en ontspanning bieden in een motiverende sportomgeving. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

Voetbal toegankelijk houden

Volgens Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING, moet iedereen die dat wil kunnen voetballen. Vanwege die reden blijft ING zich inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal. “In het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met PH Almelo en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving”, aldus van Iersel.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.