Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Weekend in Hengelo: Volksfeesten in Oele, Oogst Festival en muziek bij De Houtmaat

Oogstfestival
Broedplaats Oogst aan de Laan Hart van Zuid organiseert op zaterdag de derde editie van het Oogst Festival.
Beeld: Oogst Festival

Dit weekend staat Oele in het teken van de jaarlijkse volksfeesten. Daarnaast vindt er bij Broedplaats Oogst een festival plaats en zijn er optredens bij De Houtmaat.

Volksfeesten Oele

Oele vormt dit weekend opnieuw het decor voor de jaarlijkse volksfeesten. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er allerlei activiteiten te beleven, zoals de Steenslagrally, een oldtimer trekkerrit en er klinkt veel livemuziek. Alleen op zaterdag is er een entreegeld van toepassing. Het feestterrein bevindt zich aan de Oelersteeg 33.

Oogst Festival

Broedplaats Oogst aan de Laan Hart van Zuid organiseert op zaterdag de derde editie van het Oogst Festival. Vanaf 14.00 uur zijn er optredens van SAMM, Silke Veld, Erwin Nyhoff, Bunker en diverse deejays. Voor kinderen wordt overdag een film vertoond in de bus. Het festival is geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Er valt uiteraard genoeg te drinken en te snacken.

Houtmaatmuziek

Ook dit weekend is er weer livemuziek bij De Houtmaat. Deze week treden singer-songwriters van Honeysuckle Rose en de OSB Band op. Honeysuckle Rose speelt voornamelijk country, blues en popnummers, terwijl de OSB Band klassiekers uit de jaren zeventig en tachtig ten gehore brengt. De optredens vinden plaats van 14.30 tot 17.00 uur aan de Houtmaatweg 9.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.