Verkeer
Stuur appje
Zoek

Beroemdste straatvoetballer van Nederland komt naar Enschede met 'zijn' FC Straat Play-off

Straatvoetbal Pixabay
Pla
Beeld: Pixabay

Binnenkort staat Enschede in het teken van een nieuw voetbalevenement: de FC Straat Play-off. FC Straat is de online voetbalclub van straatvoetballer Soufiane Touzani. De straatvoetballer komt op 23 augustus naar Enschede om alvast kennis te maken met de jeugd en om zijn nieuwe evenement te promoten.

De exacte datum van het evenement moet nog bekend worden gemaakt, maar dat mag de pret niet drukken. Aanstaande woensdag zal voetbalvirtuoos Touzani in Enschede zijn, bij de Hattelerplaza, om 11:30 uur. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Dat het evenement naar Enschede komt is ook bijzonder nieuws. Voor het eerst heeft het jeugdvoetbaltoernooi zijn weg naar Overijssel gevonden. Het is een prachtige gelegenheid voor lokale jonge voetballers om hun passie te laten zien en hun vaardigheden te meten met leeftijdsgenoten uit heel Nederland.

FC Straat

FC Straat is een online voetbalclub voor mensen die beter willen worden in (straat)voetbal. Ook kunnen leden van dit online platform vragen stellen en antwoorden krijgen van trainers, professionele voetballers en coaches. FC Straat heeft als doel om iedereen meer te laten (straat)voetballen.

Touzani

De Rotterdamse straatvoetballer Touzani is beroemd geworden via zijn Youtube-kanaal. Hij voetbalde met de grootste sterren en zet ze met zijn trucjes allemaal te kijk. Hij staat bekend als pionier van het freestyle voetbal in Nederland. Door zijn groeiende populariteit was de Rotterdammer ook vaak op televisie te zien. Daar presenteerde hij de voetbalquiz ‘Koning Voetbal’. In 2017 kreeg hij een eigen televisieprogramma ‘Tiki Taka Touzani’ op RTL7.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.