Verkeer
Stuur appje
Zoek

Heracles Almelo zwaait Samuel Armenteros voor derde keer uit: "Mijn hart zal altijd zwart-wit zijn"

20230817 Heracles Samuel Armenteros
Beeld: Orange Pictures

Aan de derde periode van Samuel Armenteros bij Heracles Almelo is definitief een einde gekomen. De spits liep uit zijn contract in Almelo en heeft een contract ondertekent bij Al Kholood in Saudi-Arabië.

De Zweedse spits stond eerder van 2009 tot 2013 en van 2016 tot 2017 onder contract in Almelo. "Ik kwam hier binnen als een net 19-jarige jongen en sinds de eerste week voelde ik me al op mijn plek. Ik ben jullie heel erg dankbaar voor alles wat jullie voor mij hebben betekend", vertelt Armenteros in een open brief waarin hij zich richt tot de supporters van Heracles Almelo. "Mijn hart is en zal altijd zwart-wit zijn."

Mooi afscheid

Nico Jan Hoogma is vol lof over de spits. "Samuel is een naast een goede voetballer een fantastisch persoon", zegt de technisch directeur. "Hij heeft Heracles Almelo in drie periodes gediend en veel voor de club betekend. Samuel verdient een mooi afscheid van het publiek.

"Wanneer dat afscheid gaat plaatsvinden is nog ongewis. Gezamenlijk kijken Heracles Almelo en Armenteros naar een geschikt moment om het afscheid te laten plaatsvinden. Dit zal gebeuren rondom een thuiswedstrijd op Erve Asito.

Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.