Enschede
Video

Restaria opent midden in verbouwing winkelcentrum ’t Stroink.

Het nieuwe winkelcentrum ’t Stroink is nog niet eens geopend en toch openden Edwin en Nathalie Voets dinsdag er hun cafetaria: Restaria ’t Stroink. Het is het tweede bedrijf dat intrek neemt in het winkelcentrum dat nog niet klaar is.

Niks vergelijkbaars

Eigenaar Edwin Voets is enthousiast over de locatie en het nieuwe pand. De zaak wordt gerund door de dochter van Edwin en Nathalie. Delicatessenzaak Gastrovino Vaneker opende halverwege juli al haar op een nieuwe plek in het winkelcentrum.

De verbouwing van het winkelcentrum, die vorig jaar begon, begint flink te vorderen. De cafetaria is een mooie toevoeging aan het huidige horeca-aanbod van het winkelcentrum en van de wijk. Er is momenteel niks vergelijkbaars in de buurt.

Eind 2020 klaar

Het bouwproces is nu ruim over de helft. De verwachting is dat de renovatie van het winkelcentrum eind dit jaar af is. Er wordt hard gewerkt aan het bouwen van de nieuwe Aldi, de bedoeling is dat de winkel voor de kerst opengaat. Bij de nieuwe ingang aan de zuidkant van het complex wordt eind deze maand het nieuwe winkelcentrum-logo aangebracht. Dit zou normaal ook officieel worden ingeluid, maar dit gaat niet door vanwege corona.