Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Ratjetoe Festival verhuist van zaterdag naar zondag: 'Mensen zijn zaterdags druk met sport"

Ratjetoe festival
De kramen worden opgebouwd
Beeld: Ratjetoe Festival

Het Ratjetoe Festival in Denekamp wordt dit jaar op een zondag gehouden: zondag 23 september staat het Nicolaasplein in Denekamp weer vol met kramen met allerlei kunst- en streekproducten. Er is nog een aantal kramen beschikbaar. De organisatie is ook op zoek naar muziek!

Nicolaasplein

Buien en windvlagen teisterden het Ratjetoe Festival in 2022. “We zeiden toen dat we het volgend jaar maar in de kerk zouden houden, zodat we niet afhankelijk zouden zijn van het weer”, zegt Betsie Eppink, één van de organisatoren, in het radioprogramma Twente wordt Wakker. Pech met het weer vorig jaar wil niet zeggen dat het dit jaar ook zo gaat: het festival wordt gewoon gehouden op het Nicolaasplein.

Op zondag

Wat wel veranderde is de dag: het Ratjetoe Festival wordt niet meer op de zaterdag gehouden. “We hebben voor de zondag gekozen. Mensen zaterdags druk met sport en andere dingen.”

Een ratjetoe...

Kunst, boeken, platen, streekproducten: een ratjetoe dat aangeboden wordt op zo’n veertig kramen, op zondag 23 september, van 11.00 tot 17.00 uur. Naast de kramen is er straattheater, poppenkast en muziek!

Belangstellenden voor een kraam kunnen zich nog aanmelden via e-mail: [email protected]

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.