Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Zomerconcert St. Plechelmus Harmonie en De Eendracht afgelast

Vanwege omstandigheden is het zomerconcert St. Plechelmus Harmonie en De Eendracht uit Deurningen afgelast.

Onder leiding van dirigenten Wilbert Sleumer en Herbert Vreeman zullen de twee muziekensembles het publiek verrassen met een repertoire van twaalf muziekstukken.

Sint Plechelmus kerk Deurningen
Beeld: Leon de Man

"Van iconische filmmuziek tot tijdloze klassiekers, van opzwepende marsen en vrolijke polka's tot eigentijdse popmuziek, er is voor elk wat wils", zo laat Paul Nijmeier op Twente FM weten. Het concert start met de slagwerkgroep die een divers programma presenteren met nummers die beïnvloed zijn door verschillende muzikale tradities van over de hele wereld, variërend van Japan tot Zuid-Amerika.

Het grootschalige optreden vindt plaats op zondag 16 juli op het Sint Plechelmusplein in Deurningen. Het evenement begint om 15:00 uur met een spetterende set van vijf nummers door onze slagwerkgroep, waarna de twee harmonieorkesten het podium zullen betreden om het publiek te betoveren met hun muzikale vakmanschap.

icon_main_info_white_glyph

Samengaan

St. Plechelmus Harmonie uit Deurningen en Muziekvereniging De Eendracht uit Denekamp hebben te maken met teruglopend aantal muzikanten waardoor optredens moeilijker worden om uit te voeren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.