Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Werkgroep 'Mijn Manderveen 2030, recreatie' organiseert 8e editie van de Wandeldriedaagse

Wandel 3 daagse Manderveen
Beeld: Mijn Manderveen

In Manderveen zal de werkgroep 'Mijn Manderveen 2030, recreatie' dit jaar voor de achtste keer een wandel3daagse organiseren. Het evenement zal plaatsvinden op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 juli 2023.

De wandel3daagse biedt wandelroutes van verschillende afstanden om aan de behoeften van alle deelnemers te voldoen. Wandelaars kunnen kiezen tussen de afstanden van twee en een half kilometer, vijf kilometer of tien kilometer. "Dit zorgt ervoor dat zowel beginnende wandelaars als ervaren hikers aan hun trekken komen", aldus Joyce de Witte. De twee en een half kilometer is speciaal toegankelijk voor buggy's en rolstoelen.

Om deel te nemen aan elke wandeling wordt er een kleine bijdrage van twee euro per persoon per route gevraagd. Deze bijdrage omvat niet alleen de wandelroute zelf, maar ook een smakelijke traktatie van de lokale groente- en fruitboeren. "Bovendien kunnen deelnemers op donderdagavond tijdens de wandeling genieten van een extra traktatie op het pauzepunt bij Landgoed & Camperpark Meenen".

Alle kinderen die meedoen aan de wandel3daagse ontvangen een wandelcertificaat en een medaille als erkenning voor hun prestatie. Het wandelcertificaat geeft daarnaast toegang voor het houtdorp op 16 juli 2023 in Manderveen.

Deelnemers kunnen tussen 17.00 en 19.00 uur starten bij het Kulturhus van Manderveen, gelegen aan de Manderveenseweg 70 in Manderveen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.