Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Activiteitencentrum voor jeugdigen in Losser

Er komt een nieuw activiteitencentrum in de voormalige sportkantine van sv AJC '96. Deze week zal de locatie worden ingericht in samenwerking met jongeren, waarbij er gezamenlijk activiteiten worden bedacht om een passend programma samen te stellen.

Activiteitencentrum in Losser

De eerste vrije inloop voor het activiteitencentrum in Losser vindt maandagmiddag 10 juli 2023 plaats tussen 14.00 en 17.00 uur. Jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar zijn dan van harte welkom. De jongerencoaches zullen aanwezig zijn om de plannen toe te lichten en de verschillende ruimtes te laten zien. Jongeren die graag willen helpen, meedenken, organiseren of klussen kunnen zich ter plekke aanmelden.

Locatie Activiteitencentrum voor jeugdigen in Losser
Beeld: google streetview

Dit nieuwe activiteitencentrum biedt jongeren in Losser een mogelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van een inspirerende plek waar zij kunnen samenkomen en diverse activiteiten kunnen ondernemen.

icon_main_info_white_glyph

Bouwvergadering

Op 17 juli zal de eerste bouwvergadering plaats. Tijdens deze bijeenkomst zullen de verdere plannen worden besproken en uitgewerkt. Vervolgens is er op maandag 31 juli een vervolgsessie gepland, waarin verdere stappen worden gezet om het activiteitencentrum te realiseren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.