Verkeer
Stuur appje
Zoek

Grote speler in isolatie siert drie jaar lang shirts beide hoofdmachten FC Twente

230630 twente sponsor FCT
FC Twente-mannen Michel Veldhuis (links, partnership manager) en Marco Behrens (rechts, manager commerciële zaken) flankeren Michiel Piek en Padnilla Kross van ThermoSolutions bij de bekendmakin van de deal.
Beeld: FC Twente Media

De komende drie seizoenen is op de achterzijde van het shirt van de eerste selectie van FC Twente en dat van FC Twente Vrouwen de naam 'ThermoSolutions' te lezen. Het is de naam van een in Enschede gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in spouwmuur- en vloerisolatie. Hiermee is het bedrijf van eigenaar Michiel Piek met ingang van het nieuwe seizoen Official Shirt Partner van de club.

Skybox

ThermoSolutions draagt FC Twente al jaren een warm hart toe. De onderneming was reeds verbonden aan de Twentse Ondernemers Sociëteit Businessclub, kortweg TOS, en breidde vorig jaar haar sponsorpakket uit met een eigen skybox in De Grolsch Veste.

ThermoSolutions is opgericht in Enschede en heeft inmiddels meerdere vestigingen door heel Nederland. Michiel Piek: “ThermoSolutions is in Nederland een van de grootste spelers in isolatie. Voor de landelijke naamsbekendheid is de samenwerking met FC Twente een geweldige stap, maar we willen ook graag regionaal een grote speler blijven.”

Foto Elektramat nieuwe sponsor FC Twente FC Twente
Lees ook
FC Twente presenteert nieuwe hoofdsponsor: Elektramat volgt Pure Energie op

Nieuwe tenues

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “We zijn er trots op dat wij met ThermoSolutions een meerjarige samenwerking hebben gesloten als official shirt partner. Het bedrijf staat de komende jaren ook op de achterzijde van het shirt van FC Twente Vrouwen. Daarmee ondersteunen zij ook de ambities van het vrouwenvoetbal bij FC Twente."

FC Twente presenteert volgende week donderdag de tenues voor het komende seizoen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.