Verkeer
Stuur appje
Zoek

FC Twente presenteert nieuwe hoofdsponsor: Elektramat volgt Pure Energie op

Foto Elektramat nieuwe sponsor FC Twente FC Twente
Marco Behrens (manager commerciële zaken FC Twente), Joran Wermer (commercieel directeur Elektramat), Mike van Klaveren (algemeen directeur Elektramat), Paul van der Kraan (algemeen directeur FC Twente)
Beeld: FC Twente

Elektramat is in ieder geval de komende twee seizoenen de hoofdsponsor van FC Twente. De Enschedese elektrotechnische groothandel was de laatste jaren al als sponsor en Premium Partner aan de club verbonden en groeit nu door naar de rol van hoofdsponsor. Daarmee is Elektramat de opvolger van Pure Energie, dat besloot het aflopende contract niet te verlengen.

"We zijn trots dat we Elektramat kunnen verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor, een mooie partner met Twentse roots die perfect past bij de groeiambities van de club", zegt Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken van FC Twente.

Samen groeien

Elektramat is een online elektrotechnische groothandel welke door heel het land zowel de particuliere als de zakelijke afnemers bedient. "Een snelgroeiende regionale onderneming met landelijke uitstraling en de laatste seizoenen al nauw betrokken bij FC Twente. We kijken ernaar uit om de komende jaren nauwer samen te werken en samen verder te groeien", aldus Berhens.

Mooie stap

Mike van Klaveren, algemeen directeur Elektramat, ziet het hoofdsponsorschap van FC Twente als een heel mooie en nieuwe stap. "Sinds vorig jaar was Elektramat Premium Partner van de club en deze ervaringen waren heel positief. De groeiambities van Elektramat in het binnen- en buitenland en doelstellingen in relatie tot naamsbekendheid passen goed bij dit hoofdsponsorschap."

Twentse nuchterheid

Van Klaveren spreekt dan ook van een goede match. "Tussen twee organisaties, waar de Twentse nuchterheid heerst en professionaliteit voorop staat. Bovendien leeft FC Twente in ons bedrijf. FC Twente staat regionaal dicht bij ons en waar veel medewerkers binnen ons bedrijf een passie voor hebben”, besluit hij.

Zoektocht voorbij

Met het binnenhalen van Elektramat is de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor eindelijk voorbij. FC Twente liet bij de nieuwjaarsreceptie al weten dat de deal met de belangrijkste geldschieter vóór 15 februari rond zou moeten zijn, maar deze deadline werd meerdere malen opgeschoven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.