Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Koen Wiggers snelste in de 24e Run Bike Run Deurningen

Editie 2023 van de Run Bike Run Deurningen

De jaarlijkse Run Bike Run is zondagmiddag om 14.00 uur van start gegaan in Deurningen. De deelnemers konden individueel of in duo's de uitdaging aangaan. De afstanden: 7,4 kilometer hardlopen, gevolgd door 31 kilometer fietsen, en tot slot nog eens 3,7 kilometer hardlopen.

20230625 runbikerun finish
Beeld: RBR Deurningen

Snelste tijd

Koen Wiggers uit Hengelo noteerde de snelste tijd. Hij volbracht het parcours in 1:26:46. Tweede werd Mathijs Boerrigter uit Borne en derde Antoine van Brummelen uit Eibergen. Liesa Brieleveld uit Haaksbergen was bij de vrouwen het snelste in 1:36:26.

De Run Bike Run van Deurningen trekt jaarlijks vele sportliefhebbers en atleten van verschillende niveaus. De combinatie van hardlopen en fietsen zorgt voor een unieke uitdaging en maakt het evenement aantrekkelijk voor zowel ervaren sporters als enthousiaste beginners.

icon_main_info_white_glyph

Tijdregistratie

Om de nauwkeurige tijdregistratie van de deelnemers te waarborgen, wordt gebruik gemaakt van het geavanceerde IPICO tijdregistratiesysteem. Elke deelnemer heeft een chip achter het startnummer, die de tijden registreert bij de start, wisselpunten en finishlijn. Dit garandeert een eerlijke en betrouwbare meting van de prestaties van alle deelnemers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.