Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Opnieuw onderzoek naar Bruto Twents Geluk

Opnieuw onderzoek naar Bruto Twents Geluk

Twente Board faciliteert een nauwe samenwerking tussen het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de 14 Twentse gemeenten om van Twente een regio te maken waarin de economie, banen en opleidingskansen centraal staan. Het creëren van een aangename woon- en werkomgeving, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, vergroot immers de kans op geluk.

Digitale enquête

Om de resultaten van deze samenwerking te meten, wordt jaarlijks het geluk in Twente onderzocht via het Brede Welvaartsonderzoek van RaboResearch. Middels een digitale enquête worden de inwoners van Twente bevraagd over 11 thema's die van invloed zijn op hun geluk. Er kan mee worden gedaan aan het onderzoek tussen 9 en 26 juni.

Website

Het onderzoek, dat wordt uitgevoerd via de website www.brutotwentsgeluk.nl, biedt inwoners van Twente de mogelijkheid om hun perspectief te delen over verschillende aspecten van hun leven. Het beantwoorden van de enquêtevragen stelt de deelnemers in staat om direct invloed uit te oefenen op het toekomstige beleid en de initiatieven van de Twente Board en haar partners.

icon_main_info_white_glyph

11 thema's

De 11 thema's waarop het onderzoek zich richt, variëren van de kwaliteit van de leefomgeving en de beschikbaarheid van banen tot de toegankelijkheid van onderwijs en de mate van sociale verbondenheid in de regio.

Bruto Twents Geluk
Beeld: Bruto Twents Geluk
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.