Hengelo

Twan Huys en Pieter Omtzigt praten in boekwinkel over 'de Clintons'

Aanstaande woensdaavond ontvangt Boekhandel Broekhuis in Hengelo Twan Huys en Pieter Omtzigt. In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen schreef Twan Huys het boek âDe Clintonsâ. Deze avond gaan Twan Huys en Pieter Omtzigt in gesprek over de Clintons en de wereldwijde impact van de naderende Amerikaanse verkiezingen.

In het spannendste Amerikaanse verkiezingsjaar ooit vertelt Twan Huys het verhaal van het beroemdste en meest invloedrijke politieke echtpaar uit de Verenigde Staten: Bill en Hillary Clinton. Hij: het ultieme politieke talent, een van de populairste oud-presidenten, bijna afgezet vanwege zijn ontembare libido. Zij: de bedrogen echtgenote, de gedroomde democratische presidentskandidaat die het aflegde tegen Barack Obama, maar die nu de eerste vrouwelijke president van Amerika kan worden.

Twan Huys is presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van College Tour. Pieter Omtzigt is namens het CDA sinds 2003, met een korte onderbreking in 2010, lid van de Tweede Kamer. Omtzigt woont in Enschede.

196643 cl 1