Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Repetities voor 'Stork!' zijn begonnen

359221 radio storkstart

HENGELO Het is nu echt begonnen, de aanloop van theaterspektakel Stork! naar de reeks voorstellingen vanaf 23 augustus. Woensdagavond had de aftrap van de repetitieperiode plaats. De professionele en amateurspelers komen vanaf nu dagelijks bij elkaar om met elkaar de teksten en de muziek te repeteren.

De eerste sessie had plaats in de bloedhete Hal 10, in het voormalige, leegstaande Primoteq-pand achter het Vereenigingsgebouw Stork. Daarbij waren ook de hoofdrolspelers aanwezig: Han Oldigs, Laus Steenbeeke, Roosmarijn Luyten en Niels Gooyer. De spelersgroep met amateurs bestaat uit zo n veertig mensen. Regisseur is Jasper Verheugd.

Het begin van de repetitieperiode vormde een feestelijk moment en was aanleiding om een grote taart aan te snijden. Dat karweitje mochten de jongste spelertjes opknappen. Vanaf nu worden teksten en muziek dagelijks gerepeteerd. In de hal én op locatie: het oude Storkfabrieksterrein naast het nieuwe noordelijk tracé van de Laan Hart van Zuid.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.