Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Winnaar van The Voice Senior in Schouwburg Hengelo

434531 Schouwburg Hengelo Ruud Hermans Back in Town

De winnaar van The Voice Senior komt naar Hengelo en is op donderdag 26 maart te zien in de schouwburg.

Tijdens het laatste seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud Hermans een verpletterende indruk achter. De singer-songwriter uit Tilburg raakte niet alleen zijn coach Ilse Delange, maar ontroerde heel Nederland met zijn prachtige optredens. Op 20 september jl. won hij de finale. Om dat te vieren gaat Ruud Hermans, samen met zijn band, op tour met het theaterconcert Back In Town .

Velen zullen Ruud kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene, en kent iedereen de hit Somewhere Between die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds. Nu heeft die prachtcarrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior!

In zijn theaterconcert Back In Town zal Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs zullen worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde. Dit alles in de intieme setting van het theater.

Meer informatie over Back in Town van Ruud Hermans via 074-255 6789 van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur of www.schouwburghengelo.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.