Verkeer
Stuur appje
Zoek

Nicole Hensema brengt verenigingen en bedrijven samen bij Slinger Hengelo

Nicolehensema de slinger hengelo
Nicole Hensema is de nieuwe projectleider van De Slinger Hengelo
Beeld: Eigen foto

Nicole Hensema is de nieuwe projectleider van De Slinger Hengelo. Zij volgt Lidy Noorman op, die de functie de afgelopen dertien jaar heeft vervuld. De Slinger is een stichting die zorgdraagt voor het versterken van het sociale netwerk van Hengelo. Onder meer door bedrijven en maatschappelijke initiatieven met elkaar te verbinden. Het visitekaartje is de jaarlijkse Slingerdag in ROC van Twente.

Manager

Nicole Hensema heeft meerdere managementfuncties bekleedt in het bedrijfsleven. In haar laatste functie was zij manager bij netbeheerder Enexis. Ook is zij tot de zomer nog vicevoorzitter van de Industriële Kring Twente (IKT). Ze kijkt uit naar haar nieuwe werk bij De Slinger. “Ik maak graag verbinding tussen mensen en gebruik daarbij enthousiasme, doorzettingsvermogen en passie voor veel aspecten binnen de samenleving”, zegt Hensema.

De Slinger

De Slinger Hengelo verbindt bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar. Bedrijven die op een maatschappelijk verantwoorde manier willen ondernemen krijgen daarbij alle hulp van de Hengelose organisatie. Eén van de activiteiten die de club ontplooit, is de jaarlijkse Slingerdag in de Gieterij, het hoofdgebouw van ROC van Twente. Op die dag ontmoeten bedrijven, vrijwilligers en instellingen elkaar. Op de bijbehorende beursvloer worden die middag met gesloten beurs matches gemaakt tussen de verschillende partijen.

'Een verbinder'

Voorzitter van De Slinger Hengelo, Bert Otten, is blij met de komst van Hensema: “We zijn bijzonder verheugd dat Nicole Hensema als projectleider De Slinger komt versterken. Nicole is een echte verbinder die met haar ervaring en netwerk in het bedrijfsleven het maatschappelijk betrokken ondernemerschap in Hengelo een stevige impuls kan geven.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.