Hengelo

KERSTACTIVITEITEN 21 EN 22 DECEMBER

Alvast een voorproefje nemen op de kerstdagen? De redactie heeft een aantal kerstactiviteiten uitgekozen. Voor tips mail dan naar info@radiohengelotv.nl444998 cropped Sya 5283 instrumenten 1
Zaterdag 21 december


Oliebollen jeugdtoernooi Webton

Volleybalvereniging Webton Hengelo organiseert voor de regionale A-B-C jeugd weer het traditionele Oliebollentoernooi in Sporthal Veldwijk. Zestien regionale jeugdteams zullen in het strijdperk treden.

Aanvang: 9.00 tot 13.00 uur

Gratis toegang


Kerstproeverij Giovanni Caminita

De bekende tv-kok en Italiaanse chef Giovanni Caminita trakteert het winkelend publiek op kersthapjes tijdens zijn live-cooking show in winkelcentrum Groot Driene. Iedereen mag kijken, vragen stellen en natuurlijk proeven.
Aanvang: 12.00 â 16.00 uur


Carols for Christmas door jongenskoor Dalfsen

Jongerenkoor Dalfsen zingt de mooiste Engelse Christmas Carols in de Kristalkerk.

Kaarten: â¬12.50, in de voorverkoop â¬10, mail naar koster@kristalkerk.nl,

t/m 18 jaar is er gratis toegang.


Christelijk Mannenkoor kerstconcert

Het Chr. Mannenkoor treedt op met het Enschedese Chr. Fanfareorkest De Bazuin in Ontmoetingscentrum ât Venster aan de Oldenzaalsestraat.

Aanvang: 19.30 uur.

Gratis toegang

Zondag 22 december


Kerstconcert Lambertuscantorij

De Cantorij zingt haar jaarlijkse selectie kerstmotetten en kerstgezangen in de Lambertusbasiliek. Het Rorate Coeli ontbreekt ook dit jaar niet. De leiding van het concert ligt in handen van Louis ten Vregelaar. Maarten Wilmink speelt op het orgel.

Aanvang: 17.00 uur

Gratis toegang

SYA geeft luisterconcert in de Cactus

Suddenly Years Align (SYA) Suddenly Years Align (SYA) bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals harp, gitaar, piano, dwarsfluit en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Aanvang: 15.00 uur

Kaarten: â¬10 VV, â¬15 kassa
Foto: SYA in de Cactus