Verkeer
Stuur appje
Zoek

Van 370.000 volgers op TikTok naar eigen winkel in Almelo: Lola Pani doet het

230501 Lola Pani
Lola Pani
Beeld: Lola Pani

Een bijzondere dag voor Lola Pani uit Almelo. De 22-jarige TikTokster kreeg maandag de sleutels in handen van haar eerste eigen winkel. Er is nog veel werk aan de winkel want de deuren moeten over een maand open. Lola begint dan met de verkoop van zelfgemaakte geurkaarsen en edelstenen.

Lola filmt haar dagelijks leven op TikTok en daar zijn ruim 370.000 volgers in geïnteresseerd. De filmpjes waarin ze make-uptrends en kleding uitprobeert zullen aangevuld worden met video’s waarin Lola de zwart-witte muren van haar zaak in Almelo een nieuwe kleur geeft. “De muren worden een beetje roze, oranje, geel en lila.”

Werk aan de winkel

De online onderneming van Lola, ‘Lola Moon and Stars’, krijgt een fysieke vorm. Vanaf vandaag kan er aan de Doelenstraat 8 in Almelo geklust worden. “Ik doe het gelukkig niet alleen, want ik begin de winkel samen met mijn moeder”, vertelt Lola. “We gaan samen dit avontuur aan en ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat.” De jonge onderneemster en haar moeder zijn druk met het opmeten van de winkel om vervolgens te bepalen welk kastje in welke hoek moet komen te staan. “We hebben een maand de tijd om het gezellig en leuk te maken want het is nu nog een kille bedoening. Ik ben benieuwd of het ons gaat lukken, ik hoop het”, zegt Lola lachend.

Kaarsen met betekenis

Het assortiment van Lola’s winkel zal bestaan uit edelstenen en zelfgemaakte geurkaarsen. In verschillende potjes, blikjes en glazen zullen de geurkaarsen over de toonbank gaan. Op de houder van de geurkaarsen knutselt Lola ook edelstenen. “Het zijn kaarsen met een bepaalde intentie er achter. We kijken waar welke edelsteen bij past en waar deze edelsteen voor staat. Bijvoorbeeld kaarsen voor zelfliefde en acceptatie of succes.”

230501 kaarsen Lola Pani
Zelfgemaakte kaarsen door Lola
Beeld: Lola Pani


Op 2 juni gaan de deuren van de winkel van Lola en haar moeder open.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.