Verkeer
Stuur appje
Zoek

Seniorenplatform Enschede helpt ouderen hoge energierekeningen tegen te gaan met gratis informatiemiddag

20230430 zonnepanelen
Beeld: Unsplash

Compensatie voor een hoge energierekening of mogelijkheden voor isolatie van je woning. Stichting Seniorenplatform Enschede wil ouderen ondersteunen en duidelijkheid geven over de bestaande regelingen voor compensatie en verduurzaming. Op 12 mei organiseert de stichting voor senioren een gratis informatiemiddag bij het Prismare op Roombeek.

Senioren die de informatiemiddag bezoeken, krijgen informatie van verschillende organisaties en kunnen langs kraampjes lopen voor advies. Er is een energieloket met bespaarcoaches die tips geven, maar de Stadsbank en welzijnsorganisatie Alifa zijn ook aanwezig. Senioren krijgen ook advies over wie kan helpen bij papieren invullen die nodig zijn voor een aanvraag. Wethouder Kampman opent het evenement om 14.00 uur en daarna wordt er informatie over verschillende regelingen en activiteiten gegeven.

De middag is gratis, echter is er plek voor 100 personen. Mochten er veel meer aanmeldingen zijn, organiseert de stichting nog een keer een informatiebijeenkomst.

icon_main_info_white_glyph

Aanmelden

Aanmelden voor deze informatiemiddag? Dan vraagt de stichting om dat door te geven vóór 10 mei per mail ([email protected]). Telefonisch kan bij Louk Geilenkirchen (053-4357966), na 19.00 uur. De bijeenkomst voor senioren wordt gehouden op vrijdag 12 mei 2023 van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Prismare Enschede.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.