Hengelo

Beperkt aantal plekken bij jeugdvoetbalkampen FC Twente

Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Ben je gek van FC Twente? En hebben je ouders 169 euro over voor drie dagen vol voetbalplezier en allerlei leuke hebbedingetjes? Dan is er goed nieuws! In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar weer FC Twente Soccer Camps gehouden in Enschede en de regio.

Tijdens een FC Twente Soccer Camp staat voetbal 3 dagen lang centraal. Op het veld worden verschillende techniek- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop. Elke dag duurt van 9.00 tot 15.00 uur.
De kosten van deelname aan een FC Twente Soccer Camp bedragen 169 euro. Dit is inclusief je eigen FC Twente Soccer Camps-tenue. Verder zijn er gezonde tussendoortjes en drinken en kunnen er medailles en andere voetbalprijzen gewonnen worden.
De Soccer Camps in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal FC Twente Soccer Camps met maximaal 56 plaatsen per editie. Aanmelden? Ga snel naar www.fctwente.nl/soccercamps voor meer informatie.
Bericht naar de studio

Dit bericht gaat naar onze radiostudio. Tip voor de redactie? Mail naar redactie@1twente.nl.