Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Eindelijk weer livemuziek in Metropool Hengelo

462380 metropool 1 960x640 2020 08 29 003940 1

Metropool Hengelo zet de deuren weer open voor liefhebbers van de betere livemuziek. Op donderdag 25 juni treden Voltage en Ruud Fieten op en op donderdag 2 juli is het de beurt aan Black Bottle Riot en YVI. Beide concerten beginnen om 20.30 uur. Maximaal dertig personen kunnen er bij zijn, de rest kan de concerten via een stream op Metropool.nl of Facebook volgen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkel ticket.

Donderdag 25 juni staan gitaren in de hoofdrol. Voltage met Dave Vermeulen laat ze scheuren in de beste traditie van Creedence Clearwater Revival, Tom Petty en The Allman Brothers Band. Ruud Fieten kan ook stevig, maar bouwt met kleiner spel en knappe liedjes de spanning op.
Een week later draait het om smerige rock en indiefolk. De smerige rock komt voor rekening van Black Bottle Riot, YVI tekent voor alternatieve indiefolk in het verlengde van Damien Rice, Glen Hansard en Bon Iver.
In Enschede is het muziekcafé op de donderdag en vrijdag weer open vanaf 14.00 uur. Iedereen is welkom om een drankje of hapje te doen. Eters dienen vooraf wel te reserveren. Dj's, vinylfreaks en levende jukeboxen zorgen voor muzikale omlijsting.
Op woensdag 24 december streamt Metropool weer een Muziekquiz vanaf 20.30 uur met Adri Karsenberg als quizmaster.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.