Hengelo

Eindelijk weer livemuziek in Metropool Hengelo

Metropool Hengelo zet de deuren weer open voor liefhebbers van de betere livemuziek. Op donderdag 25 juni treden Voltage en Ruud Fieten op en op donderdag 2 juli is het de beurt aan Black Bottle Riot en YVI. Beide concerten beginnen om 20.30 uur. Maximaal dertig personen kunnen er bij zijn, de rest kan de concerten via een stream op Metropool.nl of Facebook volgen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkel ticket.

462380 metropool 1 960x640
Donderdag 25 juni staan gitaren in de hoofdrol. Voltage met Dave Vermeulen laat ze scheuren in de beste traditie van Creedence Clearwater Revival, Tom Petty en The Allman Brothers Band. Ruud Fieten kan ook stevig, maar bouwt met kleiner spel en knappe liedjes de spanning op.
Een week later draait het om âsmerige rockâ en indiefolk. De smerige rock komt voor rekening van Black Bottle Riot, YVI tekent voor alternatieve indiefolk in het verlengde van Damien Rice, Glen Hansard en Bon Iver.
In Enschede is het muziekcafé op de donderdag en vrijdag weer open vanaf 14.00 uur. Iedereen is welkom om een drankje of hapje te doen. Eters dienen vooraf wel te reserveren. Dj's, vinylfreaks en levende jukeboxen zorgen voor muzikale omlijsting.
Op woensdag 24 december streamt Metropool weer een Muziekquiz vanaf 20.30 uur met Adri Karsenberg als quizmaster.
Bericht naar de studio

Dit bericht gaat naar onze radiostudio. Tip voor de redactie? Mail naar redactie@1twente.nl.