Enschede

Bewogen nacht in Enschede: Mishandeling, autobrand, beroving en dodelijk verkeersongeval

Enschede heeft een bewogen nacht achter de rug. Er vielen twee doden bij een verkeersongeval op de Oldenzaalsestraat, in het centrum werd een 26-jarige man zwaar mishandeld, in de wijk Wesselerbrink ging een auto in vlammen op en aan de Bolkwerkstraat werd een man beroofd.

Vuist op tafel
© Pixabay

Twee mannen van 28 en 29 jaar uit Hengelo lieten vannacht het leven bij een botsing tussen twee auto's op de Oldenzaalsestraat. Twee andere personen, beide Enschedeërs, raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Zware mishandelingen

Op de Oude Markt werd een 26-jarige man uit Enschede zwaar toegetakeld door meerdere personen. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Een man (28) uit Hengelo werd bij het Wilminktheater mishandeld en beroofd door een groep mannen. Tijdens die beroving kreeg hij een bijtende vloeistof in zijn gezicht. Het slachtoffer stond rond 02.15 uur in de rij voor een uitgaansgelegenheid aan de Bolwerkstraat, toen hij door de mannen uit de rij werd gehaald en bij het Wilminktheater werd toegetakeld.

Autobrand

Tot slot ging in de wijk Wesselerbrink in Enschede een auto in vlammen op. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Enschede wordt de laatste maanden geteisterd door autobranden.