Verkeer
Weer
Zoek

FC Twente moet ook Mees Hilgers weken missen

Opnieuw slecht nieuws voor FC Twente op blessuregebied: Mees Hilgers is uitgeschakeld met een lieskwetsuur. Dat laat Ron Jans weten na de oefenwedstrijd tegen Vfl Bochum woensdagmiddag.

Hilgers ging zondagavond tegen AZ geblesseerd naar de kant. Uit onderzoek blijkt dat hij schade heeft aan zijn lies. Een blessure die hem een aantal weken aan de kant houdt. Hij moest daardoor deze week al verstek laten gaan bij Jong Oranje.

Lange lijst afwezigen

Eerder deze week werd bekend dat FC Twente ook Manfred Ugalde de komende weken moet missen. Hij verliet tegen AZ het veld met een knieblessure. Het zit FC Twente de laatste weken sowieso niet mee qua blessures. De lijst met afwezigen is lang: Kjølø, Sadilek, Brama, Rots en Cleonise zijn al langer uitgeschakeld.

Maar, er is ook goed nieuws: die laatste twee sluiten maandag weer aan bij de groep. Brama, die sinds kort weer delen van de groepstraining meedoet, gaat die bijdrages na het weekend verder uitbouwen. "Ze moeten conditioneel nog wel aansterken, maar er zit weer wat aan te komen," sluit Jans positief af.

20210719 Manfred Ugalde portretfoto Emiel Muijderman voor 1 Twente
Lees ook
Tegenvaller voor FC Twente: goalgetter Ugalde weken aan de kant
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.