Luister
Kijk
Zoek
Nieuws
Twente

Voorzitter WTC Twente Henk Ligtenberg draagt stokje over aan ROC-bestuurder John van der Vegt

20230126 john van der vegt
De nieuwe voorzitter van WTC Twente wordt John van der Vegt, die nu nog voorzitter is van het College van Bestuur van het ROC van Twente.
Beeld: 1Twente / Henk ten Harkel

World Trade Center Twente-voorzitter Henk Ligtenberg draagt na bijna vijf jaar het stokje over. De nieuwe voorzitter van WTC Twente wordt John van der Vegt, die nu nog voorzitter is van het College van Bestuur van het ROC van Twente. Op 1 april begint Van der Vegt met zijn nieuwe functie.

'Internationaal talent'

Van der Vegt neemt deze week afscheid als voorzitter van het College van Bestuur van ROC van Twente en onlangs nam hij al afscheid als lid van de Twente Board. Hij is enthousiast om te beginnen in zijn nieuwe functie bij het WTC Twente: "Met een dalend aantal Twentse studenten is het aantrekken van internationaal talent (student of werknemer) essentieel om in de behoefte van het bedrijfsleven te voorzien en de brede welvaart in Twente te behouden. Daar zet ik me via het WTC Twente graag voor in."

Nieuw bestuurslid

Van der Vegt is niet de enige nieuwkomer die het WTC Twente mag verwelkomen. Willibrord Woertman zal als nieuw lid van het bestuur het team gaan versterken. "Met Willibrord halen we een ervaren internationaal ondernemer in huis, die kan bijdragen aan de verdere groei van onze afdeling Trade Service", aldus Ligtenberg. Woertman was directeur van de SELO Food Group. Andere bestuursleden zijn Marieke Hofsté (PHIX) en Jan Dekker (TransHeroes).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip de redactie via [email protected] of bel één van onze redacties (zie contactpagina).