Verkeer
Stuur appje
Zoek

Milieupark Hengelo ook deze zomer langer open op de donderdagavond

Milieupark hengelo GOOGLE
Net als voorgaande jaren is het Milieupark aan de Hengelose Wegtersweg in juni, juli en augustus op de donderdagavond tot 20.00 uur geopend.
Beeld: Google

Net als voorgaande jaren is het Milieupark aan de Hengelose Wegtersweg in juni, juli en augustus op de donderdagavond tot 20.00 uur geopend. Vanavond, donderdag 2 juni, is de eerste avondopenstelling. Hiermee wil Twente Milieu tegemoet komen aan de behoefte van inwoners die juist in en rond hun vakantie aan het opruimen en klussen slaan.

Milieupas

Op het Milieupark kunnen inwoners van Hengelo allerlei soorten afval kwijt, bijvoorbeeld grof restafval, tuinafval of huishoudelijk afval. Het Hengelose Milieupark is ook toegankelijk voor inwoners uit de gemeente Borne. Het Milieupark is normaal gesproken geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. In de maanden juni, juli en augustus is het Milieupark dus op donderdag geopend van 09.00 tot 20.00 uur. Om iets te kunnen storten, dienen mensen wel hun milieupas mee te nemen.

Tot 50 kilo gratis

Snoeihout, textiel, ijzer, elektrische apparaten, papier en verpakkingen kan kosteloos gestort worden. Voor het dumpen van grof huishoudelijk afval, matrassen, tapijt, autobanden, puin en hout moet betaald worden. Dit gaat op basis van gewicht; hiervoor is een weegbrug aanwezig. Hengelose huishoudens mogen per jaar in totaal 50 kilo gratis brengen. Dit tegoed wordt in januari automatisch op de milieupas bijgeschreven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.