Verkeer
Stuur appje
Zoek

Run op laatste wedstrijdkaarten: FC Twente - Fiorentina uitverkocht

Grolsch Veste publiek Foto Marly Wilens 2022 08 22 101436 bbvt
Archieffoto van volle tribunes in De Grolsh Veste
Beeld: 1Twente

FC Twente wordt donderdag gesteund door een volle Grolsch Veste in de return tegen Fiorentina. De wedstrijd tegen de Italianen is volledig uitverkocht. Maandagochtend startte de vrije verkoop, waarna de overgebleven beschikbare kaarten binnen een half uur over de virtuele toonbank gingen.

Seizoenkaarthouders konden tot en met vorige week donderdag hun eigen plek terugkopen, waarna ze tot en met zaterdag de kans hadden extra kaarten bij te bestellen. De overgebleven tickets gingen maandagochtend in de vrije verkoop.

Wachtrij

De animo voor die laatste plekken was groot. Op sociale media lieten supporters weten meteen om 09.00 uur in een wachtrij te zijn beland. Binnen een half uur waren de laatste kaarten weg. Dat betekent dat FC Twente donderdag door 30.000 supporters gesteund wordt in de jacht op plaatsing voor het hoofdtoernooi van de Conference League. Daarin moeten de Tukkers moeten een 2-1 achterstand zien weg te poetsen.

Doorverkoop verboden

Nadat de kaarten uitverkocht waren, werden er toegangsbewijzen op verschillende platforms aangeboden. Maar dat is niet toegestaan. FC Twente gaat deze doorverkoop tegen door de aanbieders te benaderen en betreffende kaarten te blokkeren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.