Verkeer
Stuur appje
Zoek

Trudy Vos neemt stokje bij ROC van Twente over van John van der Vegt

20221013 Trudy Vos Cv B FOTO ROC
Trudy Vos gaat vanaf 1 februari 2023 de functie van voorzitter van het College van Bestuur van ROC van Twente vervullen.
Beeld: ROC van Twente

Trudy Vos gaat vanaf 1 februari 2023 de functie van voorzitter van het College van Bestuur van ROC van Twente vervullen. Daarmee volgt zij John van der Vegt op. Van der Vegt zal deels nog werkzaam blijven als voorzitter van het College voor Toetsen en Examens en deels met pensioen gaan.

Capabele bestuurder

Rob Schouten, voorzitter van de Raad van Toezicht van ROC van Twente, is blij dat Vos na het vertrek van Van der Vegt wil doorschuiven naar de stoel van voorzitter: “Na zes jaar te hebben gefunctioneerd als lid van het College van Bestuur, maakt Trudy de stap naar de functie van bestuursvoorzitter. Zij heeft zich laten zien als een sterke en capabele bestuurder. Bij haar is de verdere uitwerking van onze nieuwe strategische koers in goede handen.”

ROC van Twente

Met ruim tweeduizend medewerkers is ROC van Twente een van de grootste werkgevers van de regio. De school verzorgt beroepsopleidingen, trainingen en cursussen voor bijna 18.500 studenten en cursisten. Dit gebeurt op vier hoofdlocaties in Almelo, Hengelo en Enschede, 'in-company' bij bedrijven en instellingen en op talloze kleinere onderwijslocaties in heel Twente.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.