Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Podcast Struggles over puberteit (aflevering 9): 'Daten... hoe doe je dat?’

20221107 olivier schulenburg roossanne floor
Roos en Olivier gaan deze keer met elkaar in gesprek over het veelzijdige onderwerp daten.
Beeld: Ernst Bergboer / 1Twente

In deze aflevering staat het onderwerp daten centraal. Wat is daten? Of nog belangrijker: wat maakt een goede date? Roos en Olivier gaan deze keer met elkaar in gesprek over dit veelzijdige onderwerp. Daarbij komen hun ervaringen uiteraard ook aan bod.

Perfecte date

Waar ga je nou naar toe op je eerste date? Het lijkt soms haast onmogelijk om de perfecte eerste date te plannen. Roos en Olivier beweren daar echter wel het antwoord op te hebben. Ook praten ze over het verschil tussen jongens en meisjes als het gaat om daten. Uiteraard delen ze daarbij delen ze hun eigen ervaringen en ‘date-struggles'.

Winterstop

‘Struggles' neemt een kleine winterstop. Roos en Olivier zijn 20 januari weer terug met gloednieuwe afleveringen. Er zijn nog veel struggles die besproken moeten worden.

Vragenlijst

Loop jij nog rond met een ongemakkelijke vraag? Roos en Olivier hebben een nieuwe enquête opgesteld, waarin jij deze mag stellen. Binnenkort komt er een special online, waarin ze al deze vragen gaan beantwoorden. Ook de oude vragenlijst mag je nog steeds invullen.

icon_main_info_white_glyph

Struggles, de podcast

De podcast is te beluisteren op Spotify en Apple Podcast. Iedere vrijdagmiddag komt er om 16.00 uur een nieuwe aflevering uit.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.