Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Willem Bontekoestraat in Glanerbrug wint 'Buurtton'

205433 image 6132707

Postcode 7532CC viel eerder deze week in de prijzen en daarom reisde de polonaise van de Postcode Loterij af naar de Willem Bontekoestraat in Glanerbrug. Nicolette van Dam had 100.000 euro te verdelen. Een grote prijs voor een kleine straat.

In de Bontekoestraat staan twaalf huizen aan de ene en negen aan de overkant. Niet iedereen doet mee aan de Postcode Loterij. Als Loterij-ambassadeur had Nicolette vijftien cheques bij zich.

Hoofdprijs
De hoofdprijs (20.000 euro) was voor de bewoner met vier loten. Drie Glanerbruggers hadden twee loten en ontvingen elk 10.000 euro. En verder waren er tien winnaars van 5.000 euro. Onder wie Wies vom Bruch. Zeker een mooi bedrag, maar er gaat nog wel 29 procent van af hè. Voor de belasting , zegt ze.

RTL4
De winnaars vierden een feestje in de tent die nog bij een van de buurtbewoners in de tuin stond. De prijsuitreiking in de Glanerbrugse feeststraat is maandag 27 juni te zien om 19.50 uur bij RTL4.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM - Foto's: Postcode Loterij

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.