Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Dieven slaan slag bij garage in Enschede en stelen drie auto's

356892 politie jas NIEUW1 206

Bij een autobedrijf aan de Deurningerstraat in Enschede zijn in de nacht van donderdag op vrijdag drie auto's gestolen. Een buurtbewoner zag twee mensen wegrijden in twee van de auto's toen ze wakker werd van het lawaai. De politie zoekt getuigen van de diefstallen.

De buurtbewoner werd tijdens de brutale diefstallen gewekt door lawaai en breekgeluiden en besloot een kijkje te nemen. Op dat moment stapten er net twee personen elk in een auto en reden daar mee weg.

Erger voorkomen: sleutels lagen klaarToen de politie ter plaatse kwam, bleken er niet twee maar drie auto's gestolen bij het bedrijf. Volgens de politie waren de dieven van plan meer auto's te stelen. Bij meerdere auto's lag namelijk de bijbehorende sleutel klaar, die de dieven eerder hadden gestolen uit de naastgelegen kantoorruime van het autobedrijf.

GetuigenoproepDe politie vraagt mensen die wellicht iets hebben gezien van de driedubbele diefstal zich te melden. Ook bij het zien van één van de drie gestolen auto's wordt gevraagd de politie te bellen. Ook camerabeelden van de diefstallen zijn welkom.

Het gaat om de volgende drie voertuigen:- Witte Nissan Note (2014) met kenteken 7-ZGH-84
- Grijze Nissan Primera (2004) met kenteken 35-PN-NG
- Grijze Ford Focus (2004) met kenteken 70-PJ-HP
Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of het tipformulier op politie.nl.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.