Enschede
112

Auto kust ijssalon na verkeersongeval in Enschede

Een opmerkelijk beeld in Enschede vanochtend: Twee auto's kwamen met elkaar in botsing op de Hogelandsingel, waarna een van de auto's van de weg af schoot en tegen een ijssalon tot stilstand kwam. De inzittenden van de auto's zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

20211204 104617
Een van de auto's ramde na de botsing een betonnen paal en kwam tot stilstand tegen de gevel van een ijssalon. © Dennis Bakker / News United

IJssalon heeft nauwelijks schade

Ter hoogte van de Heutinkstraat kwamen de twee auto's door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een van de auto's schoot hierbij het trottoir op, ramde een betonnen paal en kwam tot stilstand tegen de gevel van een ijssalon.

De snelheid van deze auto was al dermate afgeremd door de betonnen paal, dat de gevel van de ijssalon redelijk ongeschonden is gebleven.

Beide auto's moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via info@1twente.nl of bel redactie Enschede (053) 432 75 27 of redactie Hengelo (074) 256 6699.